1 Kasım 2016 Salı

Kadınlar bir çok dönemde seks kölesi olarak görülmüştür ve bu uğurda harcanmışlardır. Bu durumu değiştirmenin bir yolu yokmuş gibi görünürken günümüzde kadınlar bir çok alanda iyi bir konuma gelmişlerdir. Kadınlar erkeklerin gözünde sadece seks aracı olarak mı görünmektedir sizce? Yoksa onlar hayatımızın birer parçaları onlar bizim hayatımız mı? Bu sorunun cevabı aslında açık ve nettir.
Ateşli Kızlar Aranıyor filminde, yönetmenler yeni bir proje hazırlamışlardır. İnternet üzerinde buldukları kızlara bazı tekliflerde bulunurlar. Bu teklifler daha çok müstehcen tekliflerdir. Kadınların bir çoğu bu teklifi kabul etmişlerdir. Yönetmenler bu konuyu daha ileri seviyeye taşımaya başlamışlardır. Ateşli Kız Aranıyor adında bir grup kurmuşlar ve oradaki en ateşli hareketi yapan kızı puanlamaya sokmuşlardır. Bu puanlama sonrası kazanan her kıza bir ödül vardır. Bu ödülün en güzel tarafı ise kızların istediği ödülü seçebilmesidir. 2015 Amerika yapımı olan bu film, daha çok belgesel niteliği taşımaktadır.

Dünyada daha hiç yapılmamış bir proje olan Hot Girls Wanted projesinin amacı kadınların cinsel durumlarına dikkat çekmektedir. Onların bu konuda yaşadıkları psikolojiyi anlamanın en kestirme yolu gibi düşünün. Jill Bauer ve Ronna Gradus bu projeye ilk başladıklarında sonucunu hiç düşünmemişlerdir. Onlar bu yapılan etkinliğin daha çok il sınırları içerisinde kalacağını düşünürlerken olay eyalet geneline yayılmış ve bir virüs gibi devam etmiştir. Yaptıkları bu ateşli projeyi sizlere sunmaktan gurur duyarız. Ateşli Kız Aranıyor filminde sizlere en iyi film izleme imkanını sunmaktadır. Şüphesiz Türkiye’nin en iyi film sitesinde film izleme keyfi hiç bir şeye değişilmez. Erotik filmler, +18 filmler ve belgeseller kategorisinde yer alan filmimizde eğlenceli 1 saat 30 dakikalık anlar için yorumlarını bekliyoruz.



Hot Girls Wanted — Ateşli Kızlar Aranıyor 2015 HD izle

  • Uploaded by: Admin
  • Views:
  • Paylaş
    loading...

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    loading...

     
    Copyright © Full HD Film İzle | Designed by Templateism.com | Blogger Templates